Aparaturat tona

Dentisti

CS 8100 3D – KODAK

Grafia CS 8100 3D – KODAK
Sistemi i grafise CS 8100 3D, sjell mundesine e skanimit te dhembeve te pacienteve me ane
te teknologjise 3D. CS 8100 3D mbulon një gamë të gjerë aplikimesh dhe është ideale për
përdorim të përditshëm per te gjitha rastet e pacienteve. CS 8100 3D ofron cilësinë më të
lartë të imazhit 3D duke krijuar facilitet per dentistin ne trajtimin e problematikave ne

strukturen e dhembeve te pacienteve.

Protezat e Levizshme
Me termin proteza dentare kuptohet një sërë opsione të trajtimit, të cilat zgjidhen së bashku me
pacientin, duke programuar zgjidhjen më të volitshme si për nga ana funksionale dhe estetike për të.

Tipet e protezave janë të lëvizshme dhe fikse, kjo e fundit bëhet kur proteza ngjitet në dhëmbët natural
apo dhe implante, ndërsa proteza e lëvizshme mbështetet në gingivën e pacientit që do të thotë që ai
mund ta lëvizi atë.

Të rejat e fundit (kanë qënë prej vitesh por që janë ekspozuar më së shumti këto 10 vitet e fundit) është
që më parë proteza fikse aplikohej vetëm atëhere kur ishin prezent dhëmbët natyrale, ndërsa tani
nëpërmjet implantologjisë mund të bëhet edhe tek pacientët që nuk kanë dhëmbë të tyret.

Të reja të tjera janë përbërja e materialeve, të cilat sa vijnë dhe e cojnë estetikisht një protezë më të
ngjashme me dhëmbët dhe gingivë natyrale (dissilicato, zirconia, allumina), apo proteza të një precizioni
(faseta) të lartë, të cilat lejojnë të mbulojnë pjesën e jashtme të dhëmbëve me një shtresë të hollë
qeramike.

Protezat duhet të kenë këto parametra:

Funksionale: pacienti duhet të ketë një përtypje të mirë dhe funksione artikulare të rregullta (hapje,
mbyllja, lateralitet majtas-djathtas, protruzion-retruzion dhe fonetikë korrekte).
Resistenca: proteza duhet ti rezistojë forcave pertypëse dhe te jetë resistente ndaj likideve të gojës.
Jo alergjike: duhet te jetë e përgatitur me materiale që nuk dëmtojnë kavitetin oral.

Estetike: dhëmbet artificialë duhet te jenë sa më të ngjashëm me dhëmbët natyralë te pazienti ne
mënyre për të mos alteruar profilin.
Me termin “protezë e lëvizshme” nënkuptojmë të gjitha protezat që mund të zëvendësojnë të gjithë
nofullën ose një pjesë të saj. Quhen të lëvizshme pasi mund të hiqen dhe të lahen me lehtësi nga
pacienti. Protezat e lëvizshme ndahen në:

Proteza totale: Proteza totale vendoset atëhere kur pacienti nuk ka asnjë dhëmb në kavitetin oral. Ajo
është e përbërë nga një strukturë mbajtëse me rezinë akrilike dhe dhëmbë rezine, e cila mbahet tek
nofulla e pacientit. Kjo protezë respekton profilin dhe funksionet përtypëse të pacientit. Quhet totale e
lëvizshme, pasi mund të hiqet nga pacienti dhe të lahet në cdo moment të ditës. Për të vendosur këtë
lloj proteze, pacienti duhet të ketë një sasi kocke, në mënyrë që ajo të qëndroj në mënyrë natyrale.
Proteza parciale: proteza parciale ankorohet tek dhëmbët e mbetur me kroshe teli. Ajo është e përbërë
nga një strukturë rezine akrilike dhe dhëmbë rezine.
Proteza e skeletuar: është një protezë parciale me një strukturë mbajtëse metalike
Proteza e skeletuar me attachment: është një protezë mikse, e cila përbëhet nga elemente shtylle sic
janë dhëmbët, të cilët vendosen në këllëf, një proteze e skeletuar me kroshe metalike, të cilat e bëjnë
këtë lloj proteze të jetë stabël por edhe që pacienti të ketë mundësi ta heqi dhe ta vendosi vet në cdo
moment të ditës.
Vide e derdhur: është një lloj vide metalike, e cila përgatitet në laborator dhe vendoset tek rrënja e
dhëmbëve. Kjo vidë i jep dhëmbit më shumë stabilitet në rastin kur dhëmbi përbëhet vetëm nga rrënja.

3Shape TRIOS # 1 në studimin e vlerësimit të përkufizimit të vijës së diferencës
3Shape skaner TRIO intraoral më të mirë në mesin e shtatë skanera kryesore intraoral testuar

KaVo KEY Laser 3+ Laser ka revolucionarizuar stomatologjinë laserike. Me nivelin e lartë të absorbimit të ujit dhe programin e efektit të analgjezisë; ju do të jeni në gjendje të përgatitni shumë restaurime të përgjithshme pa nevojën për një gjilpërë apo stërvitje. Kjo është një kohë emocionuese për Stomatologji.

Produktet e aparatit të stomatologjisë së KaVo janë projektuar dhe ridizajnuar me mendimin profesional. Me një sy në nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë të zgjuar dhe profesional, si dhe industrisë më të madhe të dhëmbëve, gjithmonë përpiqemi të inkorporojmë teknologjinë më të fundit dhe më të përshtatshme në pajisjet tona dentare, duke rritur karakteristikat dhe cilësinë e përgjithshme të produkteve. Qëllimi ynë është t’i japim klientëve tanë jetëgjatësi dhe një ambient më produktiv, efektiv, të sigurt dhe të dobishme për veten dhe pacientët e tyre.

Teneo merr një qasje pa kompromis: Vetëm më e mira është mjaft e mirë. Ju mund të arrini një punë të përkryer harmonike, nëse ju dhe qendra juaj e trajtimit bashkëveprojnë në mënyrë optimale. Për këtë arsye, Teneo përgjigjet automatikisht dhe individualisht për të gjitha nevojat tuaja. Karakteristikat e zgjedhura me kujdes ju ndihmojnë në çdo situatë trajtimi, deri në detajet më të vogla. Tiparet e rehatshme sigurojnë që pacientët tuaj të ndihen më të relaksuar gjatë gjithë trajtimit. Kështu që mund të fokusoheni tërësisht në punën tuaj.

Dizajnuar dhe ndërtuar brenda qendrës së parë të prodhimit të njësive dentare në Evropë, Klasa A3 Plus mishëron të gjitha vlerat kryesore të markës Anthos: praktikë, besueshmëri, fleksibilitet dhe siguri.

Teknika Dentare

Sistemi i Fundit për prodhimin e shpejtë dhe efikas të pjesëve metalike komplekse me anë të prodhimit aditiv.
Madhësia dhe dizajni modular i EOS M 100 e bëjnë atë ideal si model i nivelit të hyrjes për Prodhim industrial. Në aspektin e procesit dhe cilësisë së komponentit, ajo korrespondon me EOS M 290, sistemi kryesor në treg për Direct Metal Laser Sintering (DMLS).

Standarti për printimin industrial 3D të pjesëve të polimerit me cilësi të jashtëzakonshme – tani 20% më e shpejtë.
Më i suksesshmi printer industrial 3D tani është deri në 20% më produktiv falë softuerëve të rinj dhe veçorive hardware. Ruajtja e besueshmërisë së lartë dhe cilësisë së FORMIGA, të cilat vendosin standardin në treg, kostoja është më tërheqëse se kurrë.

DWS është një printer inovativ 3D desktop dentar i pajisur me teknologjinë e njëjtë të përdorur në printerët tanë profesionalë, është e përkryer për laboratorët dentarë për prodhimin e modeleve të dhëmbëve, harqe ortodontike, harqe për pajime termoformuese, udhëzime kirurgjikale, modele për kurora dhe ura.

inLab MC XL është mulliri me shpejtësi të lagëshme dhe bluarje me shumë mundësi prodhimi për laboratorin tuaj dentar. Ju përfitoni nga shpejtësia dhe saktësia e lartë dhe mund të kaloni nga bluarja në mulliri në vetëm disa hapa. Zgjedhja e madhe e materialeve dhe përdorimeve të shumta ju japin mundësi fleksibël dhe efikase të prodhimit.

Si një alternativë ndaj zgjidhjes së plotë të Zirkonzahn, ju keni mundësinë të importoheni të dhënat e skanimit nga ndonjë palë e tretë ose skaner intraoral dhe më pas mulloni atë me çdo njësi mulliri Zirkonzahn. Të dhënat e hapura STL nga skaneri ARTI S600 si dhe të dhënat e OBJ nga skaneri fytyrës 3D i fytyrës mund të ngarkohen në çdo softuer të hapur të modelimit për përpunim të mëtejshëm. Me CAD / CAM Importi i modulit STL-Files ju mund të importoheni çdo lloj të dhënash të hapura nga një software CAD i palës së tretë direkt në software Zirkonzahn.Nesting që ju lejon të mulloni atë me çdo njësi mulliri Zirkonzahn.

Inovacione, bazuar në përvojën
Zhvillimi i “Zfx Evolution plus” vjen nga një njohuri themelore dhe dekada përvojë në fushën e teknologjisë digjitale. Ekspertët në Zfx kanë vërtetuar edhe njëherë se si teknologjia digjitale e dhëmbëve mund të thjeshtësohet me përmirësimin e aftësive. Skaneri i ri plotëson kërkesat kërkuese të teknologjisë bashkëkohore të dhëmbëve dhe paraqet markën novatore dhe të veçantë Zfx.

Sistemet e makinave të thata janë sistemet më të përdorura CAD / CAM për aplikimet e dioksidit të zirconiumit, PMMA ose dylli. Në sajë të teknologjisë me 5 aks, këto makina mund të prodhojnë proteza komplekse me trungje të divergjencës dhe zonat e nënvleftësuara pa rikonstruksion të mëtejshëm. Prandaj, këto sisteme janë ideale nëse një raport i mirë / çmim i mirë është në plan të parë, duke ruajtur njëkohësisht fleksibilitet shumë të lartë të pajisjeve.

Përpunimi i blloqeve CAD / CAM ose suporti i premilluar janë gjithashtu të mundshme duke përdorur sistemet përshtatëse përkatëse. Kjo e bën CORiTEC i-series një sistem shumë kosto-efektiv, duke ofruar një larmi të madhe të materialeve, dhe me sistemin e saj me 5 aks sistem të madh fleksibiliteti.

Formulari 2 ofron pjesë me rezolucion të lartë në një pjesë të kostos dhe gjurmës së printerëve industrialë 3D. Zmadhoni prototyping tuaj dhe prodhimin në shtëpi me stereolithography desktop.

Color Skin

Nav Mode

Italy