Stafi yne

 • Luan Mavriqi
  Prof.Asc DR

  Dr.LUAN MAVRIQI Dr. Shk. Luan Mavriqi ka kryer studimet ne Fakultetin e Mjekesise, Dega Stomatologji ne vitet 1993-1998.   Ne perjudhen 2003 – 2004 kreu Masterin në Protetikë me teme ,“Mënyrat e ndryshme të marrjes së masës për punimet me protetike fikse dhe të lëvizshme”. Ne perjudhen 2005 – 2006 ndoqi Kurs Perfeksionimi për Implantologji…

  Dr.LUAN MAVRIQI

  Dr. Shk. Luan Mavriqi ka kryer studimet ne Fakultetin e Mjekesise, Dega Stomatologji ne vitet 1993-1998.

   

  Ne perjudhen 2003 – 2004 kreu Masterin në Protetikë me teme ,“Mënyrat e ndryshme të marrjes së masës për punimet me protetike fikse dhe të lëvizshme”.

  Ne perjudhen 2005 – 2006 ndoqi Kurs Perfeksionimi për Implantologji dhe Estetikë; Università degli studi “Gigi D’Annuzio, Chieti, Pescara, Itali.

  Ne perjudhen 2006-2007 ndoqi Kurs Perfeksionimi për Implantologjinë dhe Periodontologjinë, Università degli studi “Gigi D’Annuzio, Chieti, Pescara, Itali.

  Ne vitin 2010 ndoqi nje tjeter Kurs Perfeksionimi për Implantologjinë Dentare; Columbia University, New York, SHBA.

  Ne vitin 2012 – Trajnim për KaVo KEY Laser 3, Universiteti ILM, Ulm, Gjermani.

  Ne perjudhen 2013-2014 ndoqi Kurs Perfeksionimi për “Rigjenerimin Kockor” Università degli studi “Gigi D’Annuzio, Chieti, Pescara, Itali.

  Ne vitin 2014 – PhD, Dizertacioni me titull “Rehabilitimet implanto – protetike me ngarkesë imediate”.

  Ne vitin 2016 mori titullin Profesor i Asociuar.

  Pergjate ketyre viteve dhe ne vazhdim, ai ka publikuar ne revista te ndryshme stomatologjike dhe ka referuar ne konferenca e kongrese kombetare e nderkombetare. Disa prej publikimeve:

   

  Clinical Case Report – Sandwich osteotomy of the atrophic posterior mandible prior to implant placement

  Merit Research Journal Of Medical Sciences – Post-extraction immediate implant placement in the maxillary anterior region : A case report.

  The Jounal of Craniofacial Surgery – Occurrence of Maxillary Sinus Membrane Perforation Following Nasal Suction Technique and Ultrasonic Approach Versus Convetional Technique With Rotary Instruments.

  Revista Stomatologjike Shqiptare – Korrigjimi i buzeqeshjes gingivare dhe perdorimi i graftit epithelial per krijimin e nje konturi gingivar ne zonat intermediere.

  Revista Shqiptare e Kirurgjise Orale dhe Maksilo-Faciale – Perdorimi i kurores natyrale te dhembit per ruajtjen e konturit estetik.

  Dr.Shk. Luan Mavriqi; Egresa Baca; Ariona Demiraj; Dr. Shk.Kreshnik Keraj. Rehabilitimi implanto-protetik imediat. Revista Stomatologjike Shqiptare, Vellimi 13, Nr.1(52) June, 2015

  Read More
 • Ina Llubani
  Mjeke Stomatologe

  Ina Llubani, një dentist, u diplomua nga Fakulteti i Stomatologjisë në vitin 2014. Ajo ka punuar për më shumë se 4 vjet si mjeke endodontik.

  Read More
 • Evald Bejko
  Mjek Stomatolog

  Mjek Stomatolog ne sallen e praktikave dentare, viti 2012-2014, Fakulteti I shkencave mjekesore, dega Stomatologji, AU Asistent Pedagog lenda Protetike Fikse, viti 2014-2016, Fakulteti I shkencave mjekesore, dega Stomatologji, AU Fakulteti I shkencave mjekesore, dega Stomatologji, AU Pedagog i Brendshem , lenda Protetike Fikse, viti 2016 e ne vazhdim, Periudha vjetore 2012-2016, vitete akademike 2012-2013,…

  Mjek Stomatolog ne sallen e praktikave dentare, viti 2012-2014, Fakulteti I shkencave mjekesore, dega Stomatologji, AU

  Asistent Pedagog lenda Protetike Fikse, viti 2014-2016, Fakulteti I shkencave mjekesore, dega Stomatologji, AU Fakulteti I shkencave mjekesore, dega Stomatologji, AU

  Pedagog i Brendshem , lenda Protetike Fikse, viti 2016 e ne vazhdim,

  Periudha vjetore 2012-2016, vitete akademike 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016

  Pedagog i Brendshem, lenda Protetike Fikse

  Albanian University, Fakulteti i Shkencave Mjekesore, Dega Stomatologji

  Rr. e Durresit, Tirane

  Universitet jo-public, i certifikuar dhe i akredituar ngas Ministria e Arsimit, Republika e Shqiperise

  Arsimi ne degen Stomatologji, Albanian University, Fakulteti i Shkencave Mjekesore, Dega Stomatologji, Periudha akademike 2007-2012

  Mjek Stomatolog

  -Evald Bejko, Tema: Shenja dhe simptoma si paratregues per infeksionet odontogjene, referim mbajtur ne Konferencen e 4-t Stomatologjike organizuar dhe financuar nga Kesilli Studentor, U.F.O University, Fakulteti Stomatologji, Tirane , 30 Mars 2010

  -Evald Bejko, Tema: Konsiderata radiologjike per mbushjet e klasit te II-te te Blackut, ne Konferencen e 9-te Shkencore te Stomatologjise, organizuar dhe financuar nga Albanian University, Tirane ,  5 Prill 2013

  -Evald Bejko, Tema: Faktoret shkaktare te problemeve periodontale dhe metodat e trajtimit te tyre ne kushtet e Klinikes Universitare, ne Kobferencen e 10-te Shkencore te Stomatologjise organizuar dhe financuar nga Albanian University, Fakulteti i Skencave Mjekesore, Departamenti i Stomatologjise, Tirane, me 4-5 Prill 2014

  -Evald Bejko, Tema: Metoda mini invazive ne trajtimin e patologjive periodontale, ne Konferencen e 11-te Shkencore te Stomatologjise “Arti i Dentristrise Moderne” organizuar nga Albanian University, Fakulteti i Shkencave Mjekesore, departamenti i Stomatologjise dhe financuar nga KRSITAL Implantology-Orthodontics, Tirane, me 27-28 Mars 2015

  -Pjesemarrje ne aktivitetin “ Te rejat ne Dentistrine Restorative” nga Shoqata Dentare Shqiptare, Tirane, me 8 Maj 2015

  -Pjesemarres ne “DENTAL OPEN DAY” organizuar dhe financuar nga Albanian University, Tirane, me 23 Maj 2015

  -Pjesemarres ne kursin “ Menaxhim dhe Lidership” ORGANIZUAR PRANE Albanian University, Tirane , gjate periudhes Prill-Maj 2012

  -Pjesemarres ne kursin e Implanteve “B&B” DENTAL, organizuar nga “B&B” DENTAL ne bashkepunim me Albanian University, Tirane, me 19 Dhjetor 2015

  -Pjesemarres ne Konferencen e XI-te Nderkombetare “ The State of Art in Implantology and Modern Dentistry”, organizuar nga SENAME dhe Albanian University, Tirane, nga 20-22 Qershor 2014

  Albanian University, Fakulteti i Shkencave Mjekesore, Dega Stomatologji

  Read More
 • Anila Vjeshta
  Mjeke Stomatologe

  Anila Vjeshta diplomuar ne vitin 2001 ne Fakultetin e Mjekesise ne degen e  Stomatologjise. Prej vitit 2008 punon si mjeke specialist ne fushen e ortodonsise dhe terapise prane klinikes sone. Trajnimi me doktor Giuseppe La Gioia ka qene hapi I pare drejt ortodoncise.

  Read More

Color Skin

Nav Mode

Italy