Entries by

Përse të zgjedhim implantet dentare për të zëvendësuar dhëmbët?

Po përjetoni mungesën e dhëmbëve? Mund të rregullohet me implante dentare.  Humbja; qoftë edhe e një dhëmbi të vetëm mund të jetë shkatërruese për strukturat e dhëmbëve përreth. Dhëmbët e humbur gjithashtu mund të ndikojnë përtej shëndetit tuaj oral dhe të kenë efekte anësore negative edhe në jetën shoqërore. Zgjidhja më e mirë e përhershme […]

Maskerinat transparente

Dhëmbët e shtrembër dhe një kafshim i keq mund të çojnë në një sërë problemesh të shëndetit oral! Nëpërmjet ortodoncisë dhëmbët mund të drejtohen tek të rriturit, adoleshentët ose fëmijët, duke përdorur mbajtëse që mund të jenë fikse ose të lëvizshme, të cilat  mund të rregullohen dhe mund të drejtojnë dhëmbët duke lejuar rritjen dhe […]

Fasetat Emax: Brianza Dent

Të gjithë duam të kemi buzëqeshjen perfekte! Për këtë arsye kërkesa për dentistrinë estetike po rritet ndjeshëm. Pacientët, përvecse për shëndetin e gojës apo funksionalitetin e dhëmbëve, po i japin gjithnjë e më shumë rëndësi edhe anës estetike. Pacientët tek Brianza Dent shpesh kërkojnë zgjidhje të shpejtë dhe efektive për problemet e vogla estetike si dhëmbët e […]

Sa Kohë duhet për të marrë veten pas një Implanti Dentar?

Keni planifikuar me kujdes kohën për t’iu nënshtruar ndërhyrjes për të vendosur  implant dentar? Keni bërë ekzaminimet e nevojshme dhe më në fund ndërhyrja përfundon me sukses. Po çfarë ndodh më pas? Parapërgatitja për periudhën e rekuperimit është po aq e rëndësishme sa dhe masat që merrni para ndërhyrjes, për të lehtësuar veten nga frika, […]

,

Implantet Dentare: Pyetjet më të shpeshta

ÇFARË JANË IMPLANTET DENTARE? Një implant dentar është një protezë që përdoret për të zëvendësuar dhëmbët, të cilët mungojnë. Një vidë e vogël titani, që futet në kockën e nofullës, në krye të së cilës mund të ngjitet një kurorë e vetme (kapelë), një urë fikse, një protezë e pjesshme ose protezë e plotë. Pasi […]