Galeria – Brianzadent

Galeria

Më poshtë do të gjeni video dhe foto te klinikës dhe laboratorit tonë.

Galeria

Më poshtë do të gjeni video dhe foto te klinikës dhe laboratorit tonë.

   Rr. Bardhok Biba, Pll. Hodaj, Ap.
A9, Tirana – Albania

info@brianzadent.al

Hën – Sht 8.00 – 18.00

+355 69 704 0055
+39 392 36 92 789