Luan Mavriqi – Brianza Dent | Klinika moderne në Shqipëri

Klinika Brianza Dent, është një klinikë moderne e gjendur në Shqipëri e cila ofron shërbimet e saj që prej vitit 2008. Me një staf të specializuar në vende të ndryshme të botës si Itali, Amerikë apo Shqipëri, ofron shërbime të shumta stomatologjike si ndërhyrje kirurgjikale, implantologji, ortodonci, terapi të ndryshme dhe shërbime dentare estetike.

Brianza Dent përdor pajisjet më moderne dhe materialet më të mira të cilat përmbushin të gjitha standardet e Bashkimit Europian.
Ne, jo vetëm që ju ofrojmë zgjidhje ndaj problemeve tuaja por gjithashtu ju sjellim një buzëqeshje të vërtetë.
Staf i kualifikuar dhe profesionalizmi jonë do të jenë në shërbimin tuaj 6 ditë të javës.

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni ose të na vizitoni në ambjentet tona.

Artikujt

1. Effects of 10-MDP Based Primer on Shear Bond Strength between Zirconia and
New Experimental
Resin Cement. Read More

2. A Human Clinical and Histomorphometrical Study on Different Resorbable and Non-Resorbable Bone Substitutes Used in Post-E xtractive Sites. Preliminary Results. Read More

3. Comparison of a Novel Ultrasonic Scaler Tip vs. Conventional Design on a Titanium Surface. Read More

4. Evaluation Effectiveness of the Voltaic Arc Dermabrasion in Perioral Rhytides Eradication. Read More

5. Evaluation of Microgap With Three-Dimensional X-Ray Microtomography:
Internal Hexagon
Versus Cone Morse. Read More

6. Inferior Alveolar Nerve Mobilization Using Ultrasonic Surgery With Crestal Approach Technique, Followed by Immediate Implant Insertion: Evaluation of Neurosensory Disturbance. Read More

7. Sandwich osteotomy of the atrophic posterior mandible prior to implant placement. Read More

8. Occurrence of maxillary sinus membrane perforation following nasal suction technique and ultrasonic approach versus conventional technique with rotary instruments. Read More

9. The use of piezosurgery to mobilize the mandibular alveolar nerve followed immediately by implant insertion: a case series evaluating neurosensory disturbance. Read More

Misioni ynë është të ofrojmë kujdesin më të mirë dentar për të gjitha moshat duke u kujdesur për pacientët si të ishin pjestar të familjes sonë.

Gjithashtu kemi si qëllim që çdo pacient të arrijë gjendjen ë tij më të shëndetshme duke krijuar buzëqeshje sa më të bukura aty ku shërbejmë.

Përpiqemi gjithmonë të jemi lider në industrinë dentare duke përdorur metodat më të mira të shekullit XXI duke mbajtur një nivel të lartë të kënaqshmërisë tek pacientët tanë.

Klinika Brianza Dent, është klinika moderne e gjendur në Shqipëri e cila ofron shërbimet e saj që prej vitit 2008. Me një staf të specializuar në vende të ndryshme të botës si Itali, Amerikë apo Shqipëri, ofron shërbime të shumta stomatologjike si ndërhyrje kirurgjikale, implantologji, ortodonci, terapi të ndryshme dhe shërbime dentare estetike.

Brianza Dent përdor pajisjet më moderne dhe materialet më të mira të cilat përmbushin të gjitha standardet e Bashkimit Europian.
Ne, jo vetëm që ju ofrojmë zgjidhje ndaj problemeve tuaja por gjithashtu ju sjellim një buzëqeshje të vërtetë.
Staf i kualifikuar dhe profesionalizmi jonë do të jenë në shërbimin tuaj 6 ditë të javës.

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni ose të na vizitoni në ambjentet tona.

Artikujt

1. Effects of 10-MDP Based Primer on Shear Bond Strength between Zirconia and
New Experimental
Resin Cement. Read More

2. A Human Clinical and Histomorphometrical Study on Different Resorbable and Non-Resorbable Bone Substitutes Used in Post-E xtractive Sites. Preliminary Results. Read More

3. Comparison of a Novel Ultrasonic Scaler Tip vs. Conventional Design on a Titanium Surface. Read More

4. Evaluation Effectiveness of the Voltaic Arc Dermabrasion in Perioral Rhytides Eradication. Read More

5. Evaluation of Microgap With Three-Dimensional X-Ray Microtomography:
Internal Hexagon
Versus Cone Morse. Read More

6. Inferior Alveolar Nerve Mobilization Using Ultrasonic Surgery With Crestal Approach Technique, Followed by Immediate Implant Insertion: Evaluation of Neurosensory Disturbance. Read More

7. Sandwich osteotomy of the atrophic posterior mandible prior to implant placement. Read More

8. Occurrence of maxillary sinus membrane perforation following nasal suction technique and ultrasonic approach versus conventional technique with rotary instruments. Read More

9. The use of piezosurgery to mobilize the mandibular alveolar nerve followed immediately by implant insertion: a case series evaluating neurosensory disturbance. Read More

Misioni Ynë

Misioni ynë është të ofrojmë kujdesin më të mirë dentar për të gjitha moshat duke u kujdesur për pacientët si të ishin pjestar të familjes sonë.

Gjithashtu kemi si qëllim që çdo pacient të arrijë gjendjen ë tij më të shëndetshme duke krijuar buzëqeshje sa më të bukura aty ku shërbejmë.

Përpiqemi gjithmonë të jemi lider në industrinë dentare, klinika moderne që përdorur metodat më të mira të shekullit XXI duke mbajtur një nivel të lartë të kënaqshmërisë tek pacientët tanë.

   Rr. Bardhok Biba, Pll. Hodaj, Ap.
A9, Tirana – Albania

info@brianzadent.al

Hën – Sht 8.00 – 18.00

+355 69 704 0055
+39 392 36 92 789