Implante Dentare – Brianza Dent | Teknologjia Dentare ne kliniken tone
Teknologjia ne Kliniken Tone

Teknologjia dentare

Grafia CS 8100 3D – KODAK

Sistemi i grafisë CS 8100 3D, sjell mundësinë e skanimit të dhëmbëve të pacientëve nga teknologjia dentare 3D.

CS 8100 3D mbulon një gamë të gjerë aplikimesh dhe është ideale për përdorim të përditshëm për të gjitha rastet e pacientëve.

CS 8100 3D ofron cilësinë më të lartë të imazhit 3D duke krijuar facilitet për dentistin në trajtimin e problematikave në strukturën e dhëmbëvë të pacientëve.

3Shape TRIOS

3Shape TRIOS Nr. 1 në studimin e vlerësimit të përkufizimit të vijës së diferencës TRIOS 3 ofron shumë më tepër sesa thjesht marrjen e masës dixhitale.

Ai është i aftë të ulë kohën që pacienti ka të nevojshme të rrijë në karrigen e dentistit si edhe ofron mundësi të reja trajtimi.

KaVo Key 3 Laser

KaVo KEY Laser 3+ Laser ka revolucionarizuar stomatologjinë laserike.

Me nivelin e lartë të absorbimit të ujit dhe programin e efektit të analgjezisë; ju do të jeni në gjendje të përgatitni shumë restaurime të përgjithshme pa nevojën e një gjilpëre apo stërvitje. Kjo është një kohë emocionuese për Stomatologji.

Sirona Teneo

Teneo merr një qasje pa kompromis. Ju mund të arrini një punë të përkryer harmonike, nëse ju dhe qendra juaj e trajtimit bashkëveprojnë në mënyrë optimale.

Për këtë arsye, Teneo përgjigjet automatikisht dhe individualisht për të gjitha nevojat tuaja. Karakteristikat e zgjedhura me kujdes ju ndihmojnë në çdo situatë trajtimi, deri në detajet më të vogla.

Tiparet e rehatshme sigurojnë që pacientët tuaj të ndihen më të relaksuar gjatë gjithë trajtimit. Kështu që mund të fokusoheni tërësisht në punën tuaj.

KaVo Kerr

Produktet e aparatit të stomatologjisë së KaVo janë projektuar dhe ridizajnuar me mendimin profesional.

Me një sy nga nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë, si dhe në industrisë më të madhe të dhëmbëve, gjithmonë përpiqemi të inkorporojmë teknologjinë më të fundit dhe më të përshtatshme në pajisjet tona dentare, duke rritur karakteristikat dhe cilësinë e përgjithshme të produkteve.

Anthos A3

Dizenjuar dhe ndërtuar brenda qendrës së parë të prodhimit të njësive dentare në Evropë, Klasa A3 Plus mishëron të gjitha vlerat kryesore të markës Anthos: praktikë, besueshmëri, fleksibilitet dhe siguri.

Grafia CS 8100 3D – KODAK

Sistemi i grafisë CS 8100 3D, sjell mundësinë e skanimit të dhëmbëve të pacientëve me anë të teknologjisë 3D.

CS 8100 3D mbulon një gamë të gjerë aplikimesh dhe është ideale për përdorim të përditshëm për të gjitha rastet e pacientëve.

CS 8100 3D ofron cilësinë më të lartë të imazhit 3D duke krijuar facilitet për dentistin në trajtimin e problematikave në strukturën e dhëmbëvë të pacientëve.

3Shape TRIOS

3Shape TRIOS Nr. 1 në studimin e vlerësimit të përkufizimit të vijës së diferencës TRIOS 3 ofron shumë më tepër sesa thjesht marrjen e masës dixhitale.

Ai është i aftë të ulë kohën që pacienti ka të nevojshme të rrijë në karrigen e dentistit si edhe ofron mundësi të reja trajtimi nga teknologjia dentare.

KaVo Key 3 Laser

KaVo KEY Laser 3+ Laser ka revolucionarizuar stomatologjinë laserike.

Me nivelin e lartë të absorbimit të ujit dhe programin e efektit të analgjezisë; ju do të jeni në gjendje të përgatitni shumë restaurime të përgjithshme pa nevojën e një gjilpëre apo stërvitje. Kjo është një kohë emocionuese për Stomatologji.

Sirona Teneo

Teneo merr një qasje pa kompromis. Ju mund të arrini një punë të përkryer harmonike, nëse ju dhe qendra juaj e trajtimit bashkëveprojnë në mënyrë optimale.

Për këtë arsye, Teneo përgjigjet automatikisht dhe individualisht për të gjitha nevojat tuaja. Karakteristikat e zgjedhura me kujdes ju ndihmojnë në çdo situatë trajtimi, deri në detajet më të vogla.

Tiparet e rehatshme sigurojnë që pacientët tuaj të ndihen më të relaksuar gjatë gjithë trajtimit. Kështu që mund të fokusoheni tërësisht në punën tuaj.

KaVo Kerr

Produktet e aparatit të stomatologjisë së KaVo janë projektuar dhe ridizajnuar me mendimin profesional.

Me një sy nga nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë, si dhe në industrisë më të madhe të dhëmbëve, gjithmonë përpiqemi të inkorporojmë teknologjinë më të fundit dhe më të përshtatshme në pajisjet tona dentare, duke rritur karakteristikat dhe cilësinë e përgjithshme të produkteve.

Anthos A3

Dizenjuar dhe ndërtuar brenda qendrës së parë të prodhimit të njësive dentare në Evropë, Klasa A3 Plus mishëron të gjitha vlerat kryesore të markës Anthos: praktikë, besueshmëri, fleksibilitet dhe siguri.

   Rr. Bardhok Biba, Pll. Hodaj, Ap.
A9, Tirana – Albania

info@brianzadent.al

Hën – Sht 8.00 – 18.00

+355 69 704 0055
+39 392 36 92 789