Galeria e buzëqeshjeve

Home » Galeria e Buzëqeshjeve

Mbi 12000 buzëqeshje të rikthyera.

Të rifitoni buzëqeshjen që keni ëndërruar gjithmonë, është më e thjeshtë dhe më e shpejtë se sa mendoni. Mijëra pacientë ja kanë besuar buzëqeshjen e tyre klinikës sonë në këto 24 vite eksperiencë. Shembujt më poshtë e tregojnë me se miri sa i kenaqshëm ka qenë rezultati për pacientët tanë.

Rezultatet e arritura


rezultate klinike dentare
tipi di impianti dentali