Klinika Jonë

Home » Klinika Jonë

modjaw

Modjaw

Teknologjia e MODJAW ofron një përvojë unike për ju dhe pacientët tuaj: efikasitet, rehati dhe ndërveprime të avancuara.
Falë pamjeve mbresëlënëse 4D, pacientët tuaj do të jenë në gjendje të vizualizojnë përtypjen e tyre dhe të kuptojnë trajtimin që nevojitet. 

Me një dizajn kompakt, të përshtatur posaçërisht për përdorim në klinikat dentare, karroca M-Jee mund të instalohet lehtësisht pranë karriges. Krahu i tij i artikuluar ndihmon në pozicionimin e kamerës optike të nivelit të lartë dhe në kohë reale të MODJAW përpara pacientit. Një kompjuter me ekran me prekje 21 inç i lejon pacientit të shikojë LIVE lëvizjen e nofullës ndërsa dentisti është duke punuar. Pas përdorimit, krahu i tij i artikuluar ulet dhe ekrani rrotullohet për të optimizuar hapësirën.

Tac Dental 3D

3D TAC është një teknologji diagnostikuese e imazhit, përdor rrezatimin në një mënyrë të ngjashme me imazhet radiografike konvencionale, me ndryshimin që imazhet konvertohen në një pamje tredimensionale që më pas mund të manipulohet nga një softuer i sofistikuar kompjuterik për një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh, duke përfshirë implantimin , TMJ ortodontike, ortognatike dhe qëllime diagnostike.

PIC Dental

Zgjidhja më e saktë dhe efektive e rehabilitimit të protezave implantare në treg.
Që nga viti 2010, PIC dental ka qenë e vetmja teknikë e impresionit dixhital e specializuar ekskluzivisht në restaurimet e shumëfishta të implanteve. I saktë deri në 4 mikron, ai vërtetohet nga më shumë se 18 studime shkencore të rishikuara nga kolegët dhe qindra mijëra raste klinike të suksesshme.

DSD - DIGITAL SMILE DESIGN

DSD u zhvillua nga Dr Christian Coachman dhe ofron një kombinim të qasjeve dhe strategjive sistematike për të përmirësuar rritjen gjithëpërfshirëse të stomatologjisë dhe zyrës dentare, me diagnozë të përmirësuar, dizajn të buzëqeshjes, komunikim ekipor, planifikim të trajtimit, ekzekutim klinik dhe krijimin e vlerave të shtuara ndaj pacientëve me qëllim për t’u rritur numri i pacientëve të rinj dhe pranimi i rasteve.

Qëllimi është përdorimi i teknologjisë dhe protokolleve të komunikimit për të përmirësuar efikasitetin dhe diferencimin.

Koncepti DSD bazohet në 5 shtylla

DIZAJNI, PLANIFIKIMI, PRANIMI, PERFORMANCA DHE PROMOVIMI.

iMES iCORE

CORITEC one + është modeli i nivelit të lartë për zonën pranë karriges. Për shkak të teknologjisë së njëkohshme me 5 boshte, përveç mbajtësit universal 1-fish, mund të integrohen edhe mbajtësja e kapëses C dhe mbajtësi i boshtit. Kjo gjeneron opsione të reja aplikimi dhe më shumë fleksibilitet kur kryhet restaurimi i dëshiruar i dhëmbëve. Struktura bazë kompakte dhe e qëndrueshme e makinës mundëson punë precize në formë blloku dhe rrethore.

ZFX

Skaneri intraoral ZFX shfrytëzon teknologjinë e strukturuar të dritës të kombinuar me softuerin e gjeneratës së fundit, i cili lejon një ripërpunimi të sofistikuar të imazheve të kapura nga skaneri për përdorim të posaçëm në klinikat dentare, për të krijuar tërësisht ose pjesërisht, me teknologjinë CAD, protezat e pacientëve.

LASER EOS

Laser EOS është i specializuar në prodhimin e urave, kurorave dentare dhe më shumë. Printimi i tij 3D lejon që protezat të prodhohen me kosto efektive dhe plotëson kërkesat më të larta për saktësi, paraqitje dhe qëndrueshmëri. Protezat parciale duhet t’i përshtaten pacientit pa asnjë kompromis, si dhe duhet të duken natyrale dhe estetike. Karakterizohet nga cilësia e qëndrueshme dhe e përsëritshme e pjesëve si dhe riprodhueshmëria e lartë.  Ofron një proces plotësisht dixhital për protezat që përshtaten në mënyrë optimale dhe që i bëjnë shumë rezistente.

ORAL SCAN

Risia që mundëson marrjen e rezultateve optimale në një kohë të shkurtër dhe mbi të gjitha pa krijuar shqetësimin e materialeve të ndryshme që përdoren tek pacientët, është Oral Scan.

Oral Scan është një teknologji efektive dhe jo invazive, e cila përbëhet nga një pajisje e vogël që vihet në gojën e pacientit dhe është në gjendje, përmes një rreze drite, të zbulojë saktë e në menyrë efikase formën dhe pozicionimin e dhëmbëve. Imazhet e marra përdoren për të krijuar një model 3D të dhëmbëve, të cilin dentisti do ta marrë si pikë referimi për vlerësime dhe trajtime.

ZIRKONZAHN

ZirkonZahn, restaurime dentare pa metal të bëra nga zirkoni i cilësisë së lartë. Teknologjia Zirkonzahn ofron planifikim dhe dizajn të saktë që nga dita e parë. Ne kombinojmë trajnimin tonë të avancuar dhe të specializuar në implantet dentare me këtë teknologji të mahnitshme për të maksimizuar cilësinë e trajtimit tuaj. Kjo siguron që ekipi ynë të ofrojë në mënyrë të rregullt rezultate të jashtëzakonshme për pacientët tanë.

Për shkak se teknologjia Zirkonzahn është e gjitha dixhitale, nuk do të duhet të prisni gjatë dhe të mërziteni. Në pak minuta, teknologjia jonë mund të kapë imazhe 3D shumë më të sakta dhe preçize se sa te bazohemi në thjesht një përshtypjet tradicionale. Kjo gjithashtu do të thotë që dhëmbi ose kurora juaj përfundimtare do të përshtatet më saktë në gojën tuaj.

Ndjekim teknologjinë më të fundit

Si në klinikë, edhe në laboratorin tonë do të mund të gjeni pajisjet më të mira teknologjike që vihen në dispozicionin tuaj  për të arritur një rezultat sa më të mirë.