F.a.q

Home » FAQ

FAQ

Pyetjet më të shpeshta rreth klinikës sonë

Po, nëse keni dhëmbë mjaft të fortë me mbështetje të mirë të kockave dhe distanca midis dhëmbëve bazë nuk është shumë e gjatë. Dentisti juaj do t’ju ndihmojë të vendosni se cila është mënyra më e mirë për të zëvendësuar dhëmbët brenda buxhetit tuaj.

Pamja juaj është një arsye. Një tjetër është se boshllëku i lënë nga dhëmbi i humbur mund të nënkuptojë tendosje më të madhe në dhëmbët në secilën anë. Një boshllëk mund të nënkuptojë gjithashtu se ‘kafshimi’ juaj është prekur, sepse dhëmbët pranë hapësirës mund të anojnë në hendek dhe të ndryshojnë mënyrën se si dhëmbët e sipërm dhe të poshtëm kafshojnë së bashku. Kjo më pas mund të çojë në grumbullimin e ushqimit në boshllëk, gjë që shkakton edhe kalbje dhe sëmundje të mishrave të dhëmbëve.

Jo, nëse nuk keni ndërruar vetëm një dhëmb të vetëm. Normalisht, pesë ose gjashtë implante përdoren për të zëvendësuar të gjithë dhëmbët në një nofull, pasi çdo implant zakonisht mund të mbajë dy dhëmbë. Për disa dhëmbë që mungojnë, mund të përdoren dy ose tre implante.

Shumica e dhëmbëve artificialë të ngjitur në implante mund të vendosen dhe hiqen vetëm nga dentisti. Megjithatë, nëse keni proteza të plota të fiksuara në implante me shufra, atëherë do të jeni në gjendje t’i nxirrni për pastrim.

Fasetat ofrojnë estetikë të shkëlqyeshme sepse laboratori në fakt mund të përfshijë karakteristika të tilla si tejdukshmëria më e madhe dhe njolla dhe ngjyra të veçanta që lejojnë një përputhje pothuajse të përsosur me strukturën e dhëmbit tuaj.

Klinika jonë ofron anestezi të përgjithshme në varësi të përshtatshmërisë dhe nevojës së pacientit.

Çdo sipërfaqe në klinikën tonë, përfshirë karrigen dentare, dekontaminohet rregullisht. Mjetet sterilizohen për çdo pacient. Të gjithë anëtarët e stafit tonë rregullisht lajnë duart dhe vendosin doreza të reja për çdo pacient. Gjithashtu, klinika jonë zbaton çdo masë COVID-19 të specifikuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe OBSH.

Pyetjet më të shpeshta rreth implanteve dentare