Shërbimet – Brianzadent

Implantet Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvëndësuese të dhëmbëve.

Ato konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë në gojë.

Implantet Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvëndësuese të dhëmbëve.

Ato konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë në gojë.

Terapi / Protetike

Eshte metoda më e re dhe bashkëkohore për dizenjimin e dhëmbëve për pacientët.

Kjo fjalë e fundit e teknologjisë sjell një perfeksion në dizenjimin e dhëmbëve të rinj duke rritur cilësinë e punimeve.

Terapi / Protetike

Eshte metoda më e re dhe bashkëkohore për dizenjimin e dhëmbëve për pacientët.

Kjo fjalë e fundit e teknologjisë sjell një perfeksion në dizenjimin e dhëmbëve të rinj duke rritur cilësinë e punimeve.

Kirurgji Orale

Kirurgjia orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale në kavitetin oral.

Kirurgji Orale

Kirurgjia orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale në kavitetin oral.

Sedacion

Sedacioni koshient është një teknikë anestetike e përdorur për të shkaktuar një gjendje të relaksimit, amnezisë dhe kontrollit të dhimbjes gjatë një procedure diagnostike ose kirurgjike duke perdorur barna qetësuese intravenoze.

Sedacion

Sedacioni koshient është një teknikë anestetike e përdorur për të shkaktuar një gjendje të relaksimit, amnezisë dhe kontrollit të dhimbjes gjatë një procedure diagnostike ose kirurgjike duke perdorur barna qetësuese intravenoze.

Stomatologjia Estetike

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore që të ndihemi mirë.

Stomatologjia Estetike

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore që të ndihemi mirë.

Aparate Dentare

Ortodoncia: Është një specialitet i veçantë në stomatologji që merret me drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin nofullave me njëra tjetrën si edhe sistemin dentofacial.

Fasetat Dentare

Aparate Dentare

Ortodoncia: Është një specialitet i veçantë në stomatologji që merret me drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin nofullave me njëra tjetrën si edhe sistemin dentofacial.

Trajtimi i Fëmijëve

Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

Trajtimi i Fëmijëve

Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

   Rr. Bardhok Biba, Pll. Hodaj, Ap.
A9, Tirana – Albania

info@brianzadent.al

Hën – Sht 8.00 – 18.00

+355 69 704 0055
+39 392 36 92 789