Prof. Dr. Luan Mavriqi

Home » Prof. Dr. Luan Mavriqi

24-vite-ekselence

Rreth Prof. Dr. Luan Mavriqi.

Prof. Dr. Luan Mavriqi është i diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në degën Stomatologji gjatë viteve 1993-1998. Ka marrë diplomën Bachelor për Ortopedi në vitin 2004 në Tiranë. Për një kohë të shkurtër ai ndoqi një trajnim për Implantologji Orale dhe Stomatologji Estetike në Fakultetin e Mjekësisë dhe Kirurgjisë në Universitetin Gigi D’Annuzio Chieti, Pescara, Itali.

Gjatë viteve 2006-2007 ka ndjekur një tjetër program për Implantologji dhe Paradontologji. Në të njejtën kohë ai ndoqi një kurs për Kirurgjinë Mukogingivale dhe Rigjenerimin e Kockave, në Implantologji dhe Praktikë Paradontale.

Ai gjithashtu ka ndjekur një program për përditësimet e kompozitit në Stomatologji. Më pas ai ndoqi një trajnim të ri në Implantologji në Universitetin e Kolumbisë në Dhjetor 2010. Ai mori pjesë në  seminarin për Laser Key në  Shkurt 2012 në Universitetin Ilm, Ulm, Gjermani.

luan-mavriqi

Artikuj të Publikuar

Effects of 10-MDP Based Primer on Shear Bond Strength between Zirconia and New Experimental Resin Cement.

Lexo artikullin e plotë

A Human Clinical and Histomorphometrical Study on Different Resorbable and Non-Resorbable Bone Substitutes Used in Post-E xtractive Sites. Preliminary Results.

Lexo artikullin e plotë

Comparison of a Novel Ultrasonic Scaler Tip vs. Conventional Design on a Titanium Surface.

Lexo artikullin e plotë

Evaluation Effectiveness of the Voltaic Arc Dermabrasion in Perioral Rhytides Eradication.

Lexo artikullin e plotë

Evaluation of Microgap With Three-Dimensional X-Ray Microtomography: Internal Hexagon Versus Cone Morse.

Lexo artikullin e plotë

Inferior Alveolar Nerve Mobilization Using Ultrasonic Surgery With Crestal Approach Technique, Followed by Immediate Implant Insertion: Evaluation of Neurosensory Disturbance.

Lexo artikullin e plotë

Sandwich osteotomy of the atrophic posterior mandible prior to implant placement.

Lexo artikullin e plotë

Occurrence of maxillary sinus membrane perforation following nasal suction technique and ultrasonic approach versus conventional technique with rotary instruments.

Lexo artikullin e plotë

The use of piezosurgery to mobilize the mandibular alveolar nerve followed immediately by implant insertion: a case series evaluating neurosensory disturbance.

Lexo artikullin e plotë

Vlerat e Prof. Dr Luan Mavriqi.

  • 24 vite experiencë në kirurgjinë dentare
  • Profesor i implantologjisë
  • I specializuar në Gjermani, Itali dhe SHBA
  • Specialist në kirurgjinë orale dhe implantologji
  • Doktor në kirurgjinë estetike
  • Master në Dizajn Dixhital të Buzëqeshjes

Copëza nga Përditshmëria.

Certifikime.

Intervista.