Brianza Dent - E Vetmja Klinikë Dentare e Akredituar në Shqipëri

E Vetmja Klinikë Dentare e Akredituar në Shqipëri

Ekipi ynë në Brianza Dent, me mjek stomatologë të specializuar ofron trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë. Në klinikën tonë mund të fitoni buzëqeshjen që gjithmonë keni ëndërruar.

Stafi ynë ofron përkujdesje maksimale dhe shërbime profesionale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten. Për pacientët që janë të frikësuar nga dentistët stafi ynë ofron shërbime me anë të sedacionit.

Nëse jeni duke kërkuar një mjek stomatologë për familjen tuaj zgjidhja është Brianza Dent.


Ekipi ynë me mjek stomatologë të specializuar ofron trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë. Në klinikën tonë mund të fitoni buzëqeshjen që gjithmonë keni ëndërruar.

Stafi ynë ofron përkujdesje maksimale dhe shërbime profesionale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten. Për pacientët që janë të frikësuar nga dentistët stafi ynë ofron shërbime me anë të sedacionit.

Nëse jeni duke kërkuar një mjek stomatologë për familjen tuaj zgjidhja është Brianza Dent.


Implantet Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvëndësuese të dhëmbëve. Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë.

Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë.

Stomatologjia Estetike

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore që të ndihemi mirë.

Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore që të ndihemi mirë

Aparate Dentare

Ortodoncia: Është një specialitet i veçantë në stomatologji që merret me drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin e nofullave me njera-tjetrën dhe sistemin dentofacial.

Ortodoncia: Eshte nje specialitet i vecante ne stomatologji qe merret me drejtimin e dhembeve, rregullimin e problemeve te kafshimit dhe raportin nofullave me njera tjetren dhe sistemin dentofacial

Trajtimi i Fëmijëve

Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

Kurimi i dhëmbëve të qumështit tek femijët

Implantet Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvëndësuese të dhëmbëve. Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë.

Stomatologjia Estetike

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore që të ndihemi mirë.

Aparate Dentare

Ortodoncia: Është një specialitet i veçantë në stomatologji, që merret me drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin e nofullave me njera-tjetrën dhe sistemin dentofacial.

Trajtimi i Fëmijëve

Vëmendja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

 
25

Vjet Përvojë

79

Konferenca Të Vizituara

12000+

Klientë Të Buzëqeshur

14

Çertifikime Master

Përkujdesje e jashtëzakonshme për COVID-19!

Siguria juaj është përparësia jonë kryesore. Ne jemi hapur duke ju ofruar gamën e gjerë të shërbimeve tona, vetëm sepse jemi të sigurt në aftësitë tona për t’ju mundësuar kujdesin dentar me cilësi të lartë, ndërkohë që tejkalojmë standardet më të larta për sigurinë dhe higjenën që kërkon periudha e COVID.

Çdo hap i proceseve që zhvillohet brenda klinikës sonë është rimenduar deri në detaj duke siguruar që vizita juaj të minimizojë ndërveprimet tuaja me njerëz të tjerë, kontaktin tuaj me sipërfaqe të ndryshme dhe kohën tuaj të qëndrimit.

Angazhimi ynë ndaj jush mbetet i njëjtë, ashtu siç ka qenë gjithmonë, edhe gjatë periudhës së COVID: Për të ofruar kujdes modern, i cili ju ndihmon të jeni të sigurt, të shëndetshëm dhe të qeshur.

Përkujdesje e jashtëzakonshme për COVID-19!

Siguria juaj është përparësia jonë kryesore. Ne jemi hapur duke ju ofruar gamën e gjerë të shërbimeve tona, vetëm sepse jemi të sigurt në aftësitë tona për t’ju mundësuar kujdesin dentar me cilësi të lartë, ndërkohë që tejkalojmë standardet më të larta për sigurinë dhe higjenën që kërkon periudha e COVID.

Çdo hap i proceseve që zhvillohet brenda klinikës sonë është rimenduar deri në detaj duke siguruar që vizita juaj të minimizojë ndërveprimet tuaja me njerëz të tjerë, kontaktin tuaj me sipërfaqe të ndryshme dhe kohën tuaj të qëndrimit.

Angazhimi ynë ndaj jush mbetet i njëjtë, ashtu siç ka qenë gjithmonë, edhe gjatë periudhës së COVID: Për të ofruar kujdes modern, i cili ju ndihmon të jeni të sigurt, të shëndetshëm dhe të qeshur.

Caktoni Vizitën Tuaj

Caktoni Vizitën Tuaj

   Rr. Bardhok Biba, Pll. Hodaj, Ap.
A9, Tirana – Albania

info@brianzadent.al

Hën – Sht 8.00 – 18.00

+355 69 704 0055
+39 392 36 92 789