Rreth Nesh

Home » Rreth Nesh

INSTITUCION I AKREDITUAR QK - CSA

Qendra Kombëtare e Cilësisë dhe Akreditimit në Shëndetësi

sherbim profesional

Shërbim Profesional

Teknologji e Avancuar

Staf i Kualifikuar

Rreth Brianza Dent.

Klinika Brianza Dent, është klinika dentare në Tiranë, e cila ofron shërbimet e saj që prej vitit 1998. Me një staf të specializuar në vende të ndryshme të botës si Itali, Amerikë apo Gjermani, ofron shërbime të shumta stomatologjike si ndërhyrje kirurgjikale, implantologji, ortodonci, terapi të ndryshme dhe shërbime dentare estetike.

Brianza Dent përdor pajisjet më moderne dhe materialet më të mira, të cilat përmbushin të gjitha standardet e Bashkimit Evropian.
Ne, jo vetëm që ju ofrojmë zgjidhje ndaj problemeve tuaja por gjithashtu ju sjellim një buzëqeshje të vërtetë.
Staf i kualifikuar dhe profesionalizmi jonë do të jenë në shërbimin tuaj 6 ditë të javës.

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni ose të na vizitoni në ambjentet tona.

Play Video

E Vetmja Klinikë Dentare e Akredituar në Shqipëri

Të specializuar për t'ju ofruar sherbimet më të mira dentare.
Implante Dentare
100%
Kirurgji Dentare
100%
Aparate Dentare
99%
Stomatologji Estetike
100%
Trajtimi i Fëmijëve
98%
0
Dhoma
0
Profesioniste
0
Pajisje
0
Certifikime

Misioni Ynë.

Misioni ynë është të ofrojmë kujdesin më të mirë dentar për të gjitha moshat duke u kujdesur për pacientët si të ishin pjesëtarë të familjes sonë.

Gjithashtu kemi si qëllim që çdo pacient të arrijë gjendjen ë tij më të shëndetshme duke krijuar buzëqeshje sa më të bukura aty ku shërbejmë.

Përpiqemi gjithmonë të jemi lider në industrinë dentare, duke përdorur metodat më të mira të shekullit XXI duke mbajtur një nivel të lartë të kënaqshmërisë tek pacientët tanë.