Laboratori Ynë

Home » Laboratori Ynë

EOS M 100

Sistemi i Fundit për prodhimin e shpejtë dhe efikas të pjesëve metalike komplekse me anë të prodhimit aditiv.

Madhësia dhe dizajni modular i EOS M 100 e bëjnë atë ideal si model i nivelit të hyrjes për Prodhim industrial.

Në aspektin e procesit dhe cilësisë së komponentit, ajo korrespondon me EOS M 290, sistemi kryesor në treg për Direct Metal Laser Sintering (DMLS).

EOS FORMIGA P 110

Standarti për printimin industrial 3D të pjesëve të polimerit me cilësi të jashtëzakonshme – tani 20% më e shpejtë.
Më i suksesshmi printer industrial 3D tani është deri në 20% më produktiv falë software të rinj dhe veçorive hardware.

Ruajtja e besueshmërisë së lartë dhe cilësisë së FORMIGA, të cilat vendosin standardin në treg, kostoja është më tërheqëse se kurrë.

DWS 3D DENTAL PRINTER

DWS është një printer inovativ 3D desktop dentar i pajisur me teknologjinë e njëjtë të përdorur në printerët tanë profesionalë, është e përkryer për laboratorët dentarë për prodhimin e modeleve të dhëmbëve, harqe ortodontike, harqe për pajime termoformuese, udhëzime kirurgjikale, modele për kurora dhe ura.

Sirona MC XL

inLab MC XL është mulliri i shpejtë me lagie dhe bluarje me shumë mundësi prodhimi për laboratorin tuaj dentar. Ju përfitoni nga shpejtësia dhe saktësia e lartë dhe mund të kaloni nga bluarja në mulliri në vetëm disa hapa.

Zgjedhja e madhe e materialeve dhe përdorimeve të shumta ju japin mundësi fleksibël dhe efikase të prodhimit.

Zirkonzahn

Si një alternativë ndaj zgjidhjes së plotë të Zirkonzahn, ju keni mundësinë të importoheni të dhënat e skanimit nga ndonjë palë e tretë ose skaner intraoral dhe më pas përpunoni atë me çdo njësi mulliri Zirkonzahn. Të dhënat e hapura STL nga skaneri ARTI S600 si dhe të dhënat e OBJ nga skaneri fytyrës 3D i fytyrës mund të ngarkohen në çdo software të hapur të modelimit për përpunim të mëtejshëm. .

Me CAD / CAM Importi i modulit STL-Files ju mund të importoni çdo lloj të dhënash të hapura nga një software CAD i palës së tretë direkt në software Zirkonzahn. Nesting që ju lejon të mulloni atë me çdo njësi mulliri Zirkonzahn

ZFX

Inovacione, bazuar në përvojën.
Zhvillimi i “Zfx Evolution plus” vjen nga një njohuri themelore dhe dekada përvojë në fushën e teknologjisë digjitale. Ekspertët në Zfx kanë vërtetuar edhe njëherë se si teknologjia digjitale e dhëmbëve mund të thjeshtësohet me përmirësimin e aftësive.

Skaneri i ri plotëson kërkesat kërkuese të teknologjisë bashkëkohore të dhëmbëve dhe paraqet markën novatore dhe të veçantë Zfx.

iMES iCORE

Sistemet e makinave të thata janë sistemet më të përdorura CAD / CAM për aplikimet e dioksidit të zirconiumit, PMMA ose dylli. Në sajë të teknologjisë me 5 akse, këto makina mund të prodhojnë proteza komplekse me trungje të divergjencës dhe zonat e nënvleftësuara pa rikonstruksion të mëtejshëm.

Prandaj, këto sisteme janë ideale nëse një raport i mirë / çmim i mirë është në plan të parë, duke ruajtur njëkohësisht fleksibilitet shumë të lartë të pajisjeve.

 

Formlabs Form 2 SLA 3D Printer

Formulari 2 ofron pjesë me rezolucion të lartë në një pjesë të kostos dhe gjurmës së printerëve industrialë 3D.

Zmadhoni prototipin tuaj dhe prodhimin në shtëpi me stereolithography desktop.

Ndjekim teknologjinë më të fundit

Si në klinikë, edhe në laboratorin tonë do të mund të gjeni pajisjet më të mira teknologjike që vihen në dispozicionin tuaj  për të arritur një rezultat sa më të mirë.