Implantet Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvendësuese të dhëmbëve.

Stomatologji Estetike

Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore qe te ndihemi mire.

Zbardhim i Dhëmbëve

Zbardhim i Dhëmbëve

Home

Ekipi ynë me mjek  stomatologë të specializuar ofron trajtime në fusha të ndryshme të dentistrisë. Në klinikën tonë mund të fitoni buzëqeshjen që gjithmonë keni ëndërruar.

Stafi ynë ofron përkujdesje maksimale dhe shërbime profesionale për të gjitha trajtimet dentare që ju nevojiten. Për pacientët që janë të frikësuar nga dentistët stafi ynë ofron shërbime me anë të sedacionit.

Nëse jeni duke kërkuar një mjek stomatologë për familjen tuaj zgjidhja është Brianza Dent.

Shërbimet tona:

Implante Dentare

Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë.

Më shumë…

Stomatologjia Estetike

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore qe te ndihemi mire.

Më shumë…

Aparatet Dentare

Ortodoncia: Eshte nje specialitet i vecante ne stomatologji qe merret me drejtimin e dhembeve, rregullimin e problemeve te kafshimit dhe raportin nofullave me njera tjetren dhe sistemin dentofacial.

Më shumë…

Trajtimi i Fëmijëve

Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

Më shumë…

years
of experience
visited
conferentions
smiling
clients
master
certifications

Histori Suksesi

zb1
Before
zb2
After
Zbardhim Profesional

Zbardhim profesional ne Brianza Dent, prekni persosmerine.

1
Before
2
After
Application of Veneers

The patient came to the clinic to make whiter teeth that lasts forever. Bleaching we make in the clinic lasts a short time, so we advised to do veneers. The patient is very pleased, she put 12 veneers respectively 6 in the upper jaw and 6 in lower jaw.

Caktoni Vizitë

 • Aparat i levizshem

  Aparat i levizshem

  35000Lek
 • Aparat fiks

  Aparat fiks

  100000Lek
 • Graft

  Graft

  200€
 • Rezeksion Apikal

  Rezeksion Apikal

  100€
 • Dhemb i retinuar

  Dhemb i retinuar

  100€
 • Implant

  Implant

  500-700-1000€
 • Ekstraksion

  Ekstraksion

  1000Lek-100€
 • Proteze totale e levizshme

  Proteze totale e levizshme

  50000Lek
 • Fasete (veneer)

  Fasete (veneer)

  350€
 • Flori i verdhe-porcelan

  Flori i verdhe-porcelan

  550€
 • Flori i bardhe-porcelan

  Flori i bardhe-porcelan

  450€
 • Argjend-Porcelan

  Argjend-Porcelan

  350€
 • Zirkon ( 1element)

  Zirkon ( 1element)

  250€
 • Nje element mbi implant

  Nje element mbi implant

  150€
 • Ure Porcelan (krom kobalt Lazer Designed)

  Ure Porcelan (krom kobalt Lazer Designed)

  150€
 • Ure Porcelan (krom kobalt)

  Ure Porcelan (krom kobalt)

  100€
 • Radiografi 3D

  Radiografi 3D

  5000Lek
 • Radiografi Panoramike

  Radiografi Panoramike

  2500Lek
 • Zbardhje Dhembesh

  Zbardhje Dhembesh

  200€
 • Pastrim Gurezash

  Pastrim Gurezash

  2000-3500Lek
 • Rikonstruksion me vide

  Rikonstruksion me vide

  5000Lek
 • Rikonstruksion

  Rikonstruksion

  4500Lek
 • Mbushje Porcelani (Cerec)

  Mbushje Porcelani (Cerec)

  100€
 • Mbushje Gr.IV

  Mbushje Gr.IV

  8000Lek
 • Mbushje Gr.III (multiradikular

  Mbushje Gr.III (multiradikular

  5000Lek
 • Mbushje Gr.III (monoradikular)

  Mbushje Gr.III (monoradikular)

  4000Lek
 • Mbushje Gr.II

  Mbushje Gr.II

  3000Lek
 • Aparat i levizshem

  Aparat i levizshem

  35000Lek
 • Aparat fiks

  Aparat fiks

  100000Lek
 • Graft

  Graft

  200€
 • Rezeksion Apikal

  Rezeksion Apikal

  100€
 • Dhemb i retinuar

  Dhemb i retinuar

  100€
 • Implant

  Implant

  500-700-1000€
 • Ekstraksion

  Ekstraksion

  1000Lek-100€
 • Proteze totale e levizshme

  Proteze totale e levizshme

  50000Lek
 • Fasete (veneer)

  Fasete (veneer)

  350€
 • Flori i verdhe-porcelan

  Flori i verdhe-porcelan

  550€
 • Flori i bardhe-porcelan

  Flori i bardhe-porcelan

  450€
 • Argjend-Porcelan

  Argjend-Porcelan

  350€
 • Zirkon ( 1element)

  Zirkon ( 1element)

  250€
 • Nje element mbi implant

  Nje element mbi implant

  150€
 • Ure Porcelan (krom kobalt Lazer Designed)

  Ure Porcelan (krom kobalt Lazer Designed)

  150€
 • Ure Porcelan (krom kobalt)

  Ure Porcelan (krom kobalt)

  100€
 • Radiografi 3D

  Radiografi 3D

  5000Lek
 • Radiografi Panoramike

  Radiografi Panoramike

  2500Lek
 • Zbardhje Dhembesh

  Zbardhje Dhembesh

  200€
 • Pastrim Gurezash

  Pastrim Gurezash

  2000-3500Lek
 • Rikonstruksion me vide

  Rikonstruksion me vide

  5000Lek
 • Rikonstruksion

  Rikonstruksion

  4500Lek
 • Mbushje Porcelani (Cerec)

  Mbushje Porcelani (Cerec)

  100€
 • Mbushje Gr.IV

  Mbushje Gr.IV

  8000Lek
 • Mbushje Gr.III (multiradikular

  Mbushje Gr.III (multiradikular

  5000Lek
 • Mbushje Gr.III (monoradikular)

  Mbushje Gr.III (monoradikular)

  4000Lek
 • Mbushje Gr.II

  Mbushje Gr.II

  3000Lek

Color Skin

Nav Mode

Italy